ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul PSD la preşedinţie, Victor Ponta, a făcut o gafă de proporţii pe pagina de Facebook prin intermediul căreia şi-a promovat mesajele în timpul campaniei electorale. Într-o postare care le este adresată în special alegătorilor din Republica Moldova, unde a fost votat în număr neaşteptat de mare la primul tur al alegerilor, Ponta anunţă că România a devenit principalul partener al Chişinăului, devansând Rusia.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Schimburile comerciale cu fratii nostri de peste Prut au depasit 920 de milioane de dolari pentru primele noua luni din 2014, in crestere cu 15% fata de anul trecut.
Exporturile Romaniei au ajuns la 40 miliarde de euro dupa primele 9 luni din 2014 si pana la finalul anului vor depasi bariera simbolica de 50 miliarde de euro", scrie pe pagina de Facebook a premierului-candidat.


Atât că imaginea care însoţeşte mesajul triumfalist este un afront la adresa moldovenilor, deoarece conturul Republicii Moldova este colorat în verde, galben şi albastru!

Din prea mult aplomb, Victor Ponta confundă astfel tricolorul moldovenesc, identic cu cel al României (roşu, galben şi albastru) cu cel al unor ţări precum Benin, Bolivia sau Camerun.