ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Voiculescu trebuie să se prezinte de doua ori pe săptămână, luni și vineri, la sediul  IPJ Ilfov , fiind cercetat sub control judiciar în dosarul de șantaj în care este acuzat.Vineri dimineața, la iesirea din IPJ Ilfov ,fondatorul Intact l-a atacat din nou pe Traian Băsescu.

Astfel, Dan Voiculescu, declară, foarte sigur pe el, că dosarul de spălare de bani în care a fost implicat Traian Băsescu va fi redeschis.

“Ieri am analizat și am dovezi oficiale concrete legate de dosarul de spălare de bani a lui Băsescu. Voi cere deschiderea dosarului. A depus în anii trecuți, bani cash în bancă, lucru care este ilegal în România. Este vorba de peste 100 de mii de euro. Am primit documente oficiale pe care le voi prezenta. Este un dosar care a fost închis, dar nu este primul, va fi redeschis”, a explicat Voiculescu, fără a dezvălui însă dacă va avea calitatea de denunțator în acest caz.

“Documentul pe care îl am atestă faptul că în contul lui Traian Băsescu s-a depus o sumă de bani cash”, a mai adăugat el.