ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiecare sezon își are tendințele și culorile sale vedetă. De la culori tari la clasicul denim , vă prezentăm mai jos tendințele verii 2014

Alege printuri florale, romantice. Colecțiile verii 2014 au fost pline de motive florale de la de imprimeuri savage pâna la flori appliqué. Puteți opta pentru o rochiță croită în nuanțe vesele sau, dacă preferați o combinație alb-negru, nici așa nu veți da greș. Fie că ne achizitionăm o faimoasă Little Black Dress sau o explozie de culori vii, vara asta se pare că nu exista nicio regulă.

Denimul-vedeta sezonului. Chiar și cei mai eleganți designeri au optat pentru denim in colecțiile lor. Fie că este vorba despre o jachetă plină de petice, o salopetă  chic sau clasicii jeansi boyfriend, denimul nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Jeanșii tăiați sau peticiți sunt iarăși o alegere inspirată pentru acest sezon

Optează pentru tricouri originale. Tricourile cu tot felul de mesaje pot fi purtate la plajă dar și în oraș, la o plimbare cu prietenii. Tricourile cu imprimeuri abstracte, pline de culoare sau cele cu mesaje și jocuri de cuvinte sunt un must have în acest sezon. Combină-le cu o pereche de pantaloni scurți, o pereche de blugi tăiați sau cu o fustiță cu pliuri.

Efectele holografice sunt la moda. Nu te sfii să alegi haine cu efecte holografice, ce combină piesele cu găurele peste materialele pline cum ar fi bumbacul sau peste elementele metalice. Fustele ample, stil lalea, a căror lungime se situează undeva între genunchi si glezne sunt  o alegere inspirată. Renunță la cămășile cuminți și alege-le pe cele cu tăieturi, decupate în partea din spate, în zona abdomenului sau cu colțuri inegale.

Decolteuri în V și rochite brodate.  Decolteul în V revine la modă iar rochiile brodate sunt deja întâlnite în toate colecțiile de vară.
Și acum să vedem puțin și ce culori se poartă vara asta

Cu siguranță culoarea momentului este galbenul. Fie el acid, sau mai domol, precum galben-lămâie, fie el înspre muștar sau ocru, o adevărată explozie a acestei nuanțe caracterizează majoritatea colecțiilor estivale. Pentru un efect maxim, combină galbenul cu portocaliu. Ai grijă să nu combini, totuși, mai mult de trei-patru culori în aceeași ținută, pentru a nu risca să avem un look kitchos.

Gama cromatică de nuanțe de albastru sunt de dorit pentru această vară. De la  tonuri navy, bleu, albastru-cobalt și până la turcoaz, magazinele vă oferă nenumarate opțiuni. Dintre toate aceste nuanțe, turcoazul, a fost cel mai des întâlnit pe podiumurile prezentărilor de modă. Vine de minune cu galben – pentru curajoase, sau cu nude ori alb, pentru cele mai timide.

Pe lângă deja celebra combinație alb/negru, vara aceasta avem mixtul alb roșu. Combinațiile de tot felul, de la cele florale până la cele în dungi  au un efect mirific asupra lookului tău estival! De altfel, roșu-aprins este o altă culoare vedetă al acestui sezon, el găsindu-se  oriunde de la pantofi, la rochițe sau costume de baie.
Sa nu uităm nici de domnii din viata noastră. Astfel ,pentru domni avem următoarele culori vedetă in acest sezon:

Și aici se poartă mult albastru, în toate nuanțele de la bleu ciel, la bleumarin și navy, până la turcoaz, cobalt și ultramarin. Aici găsiți nenumărate modele de cămăși, pantaloni, tricouri care, cu siguranță, vor fi pe placul vostru.

Pentru aceea dintre voi mai curajoși, trebuie să știți că vara asta se poartă roșul aprins. Nuanța vermillon, care se apropie de oranj, este vedeta sezonului în colecțiile de bărbați. Puteți opta pentru o pereche de pantaloni scurți, o cămașa sau un blazer pe care să îl asortați cu o nuanță de nud sau alb.

Cei mai conservatori se pot bucura de griul saturat care, de asemenea, se poartă în acest sezon.

Voi pentru ce culori ați opta vara asta?

.