ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei care doresc să înveţe cum se face o cămaşă tradiţională românească, o ie, o pot face sâmbătă, 28 martie, la Casa cu Rost din Bucureşti.

[P] O istorie sinceră a poporului român - comanda online

De la ora 11:30 are loc un atelier de cusut ii sau cum "straie împărăteşti" cum le mai numesc organizatorii.  Atelierul se adresează deopotrivă părinţilor şi copiilor, totul într-o atmosferă amicală. Participanţii vor fi îndrumaţi de  Roxana Maria Vizanti şi Ana Maria Trandafir care încerca să le transmită arta cusăturilor tradiţionale.

Adresa : Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 8, intrarea se face prin strada Buzeşti, vizavi de agenţia Tarom (pe colţul clădirii este o farmacie Sensiblue).

Preţul atelierului: 30 lei. Materialele necesare sunt incluse în preţ.

Tot sâmbătă dar de la ora 16:30, va așteptăm la atelierul de produse cosmetice naturale. Sub indrumarea prietenei noastre, Gabriela , vom învăța împreună, să ne realizăm produsul dorit, crema, rimelul, deodorantul, gloss-ul ori samponul!
La finalul primului curs, fiecare participant va pleca acasă cu propria crema,creata la atelier .

Va asteptam cu multa multă bucurie!


Preț atelier: 55 lei. Pentru detalii si rezervari: 0734131377; 0770310350

0ea0d3b2173a37ea3ce6c2bf6edbaee7