ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa din România se află într-o criză profundă. În ultimii ani au dispărut televiziuni, posturi de radio, ziare, reviste sau site-uri. Criza, apărută în anul 2008, nu a afectat însă toată breasla. Un exemplu edificator în acest sens este Gazeta Sporturilor, care face parte din trustul media deţinut de Dan Voiculescu.

Stelian Negrea a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că redactorul-şef al publicaţiei sportive a avut între anii 2005-2010 venituri de 10 milioane lei (2,5 milioane euro), adică circa 35.000 de euro pe lună!

Tolontan crede că publicarea acestor date este o faptă penală şi totul are legătură cu dezvăluirile pe care ziarul pe care îl conduce le face în legătură cu Elena Udrea.

"Politicieni despre care scriem în mod insistent sunt atât de disperați încât au adus Ministerul Finanțelor în situația de a breveta secretul fiscal făcut public pe internet. Pe mine mă satisface altceva. După cinci ani de zile de când Elena Udrea m-a amenințat că va afla lucruri despre mine, tot ce au reușit să afle oamenii aceștia a fost că am plătit impozite și penlități, chiar și în situația în care, potrivit sentințelor în procesele declanșate de artiști și jurnaliști, nu ar fi trebuit să o fac. Banii pe care i-am câștigat sunt din drepturi de autor, din niciun fel de alte afaceri și totul este legal, conform concluziilor fiscului", a spus Tolontan pentru paginademedia.ro

[gallery link="file" ids="58403,58404,58405,58406,58407,58408"]