ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


“Ziua Siguranţei pe Internet-2014” va fi sărbătorită pe 11 februarie în 65 de ţări din întreaga lume, inclusiv în România, un eveniment care a ajuns la ediţie cu nr. XI.

Tema acestei ediţii este: "Let’s create a better Internet together!" ("Împreuna facem internetul mai bun!") şi vizează necesitatea stabilirii unei etichete general acceptată privind navigarea pe Internet.

Internet Safer Day are ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur şi responsabil a tehnologiei on-line şi a telefoanelor mobile, mai ales de către copii şi adolescenţi, precum şi conştientizarea şi educarea acestora asupra pericolelor navigării nesupravegheate pe Internet.

“Ziua Siguranţei pe Internet” este un eveniment de anvergură europeană, desfăşurându-se anual în luna februarie, sub egida reţelei europene "INSAFE" - European Safer Internet Network în cadrul programului Safer Internet Plus al Comisiei Europene.