Articole de SportTim.Ro

Eveniment de Cupă Mondială a… radiațiilor, copt săritorilor cu schiurile de pe o trambulină înțesată de antene

Industria telecomunicațiilor fiind una extrem de puternică și influentă la nivel mondial, forța lobby-ului său în favoarea pledoariei prodomo în legătură cu avantajele tehnologiei fiind net superioară celei a lansatorilor semnalelor de alarmă pe adresa opiniei publice în ceea ce privește pericolele și daunele cauzate sănătății și mediului înconjurător.

Luptător din UFC susține cu mâna pe Biblie că incendiile din Maui au fost înadins provocate pentru furarea pământurilor locanicilor și că „Satana preia pământul”

Popular luptător „în cușcă” din UFC, Bryce Mitchell, care în 4 octombrie va împlini 29 de ani, nu s-a sfiit după repurtarea unui semnificativ succes în weekend la Las Vegas, revenind astfel în urma unicei sale înfrângeri din carieră, să-și afișeze public și manifeste fervent credința religioasă.

Atac violent la un turneu de fotbal pentru juniori din Spania: Un african a încercat să-l înjunghie pe unul dintre părinții aflați la meci. VIDEO

Într-un bastion al fotbalului continental, Spania – finalistă săptămâna aceasta a turneului UEFA Euro U21 din România și Georgia, ba chiar tocmai în „pepiniera laborator de producție” a competitivului fotbal iberic, la nivelul sectorului juvenil, s-a ajuns la scene de violență lăsate cu sânge pe marginea dreptunghiului verde.

Vrei să asiști din tribună la un joc? Ticketmaster sugerează că viitorul e tot mai aproape. Intri dacă ești deja vaccinat sau ”testul” dinaintea meciului e ”negativ”, verificabile prin aplicații smartphone

Lucrurile se leagă. Acum, că luni s-a anunțat că prima analiză intermediară a studiului clinic Phase3 oferă evidențe că un vaccin ar putea preveni eficient Covid-19, iată că deja miercuri s-a pomenit tot despre vaccin și în contextul unor alte amintiri despre viitor, expuse exclusiv de revista Billboard.

Un transsexual a ajuns pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated, la categoria costume de baie. La naștere de sex masculin, Kim Petras a devenit ”ea” la vârsta de 16 ani

Celebra revistă lunară new-yorkeză Sports Illustrated, lansată în 1954, după ce o publicație cu același nume vedea mai întâi lumina tiparului în 1936, a optat pentru ilustrarea uneia dintre cele 4 coperți ale ediției catalogului Swimsuit din acest an în favoarea lui Kim Petras, la naștere de sex masculin și devenit „ea” la vârsta de 16 ani.

Foto: Craig Breen(33 de ani)

Noi morți suspecte în sport, pilot la volanul unui bolid de raliuri direct în stâlp, voleibalistă campioană a lumii în vârstă de 18 ani căzută de la etaj în dimineața după o semifinală europeană

În aceeași zi, în ”mândra” Europă, în Turcia și Croația, au decedat subit tineri sportivi de mare performanță. Presa mereu atât de grăbită să găsească explicații convenabile strict „narațiunii oficiale”, dar omițând întotdeauna să facă o cât de mică legătură cu posibilitatea reală a vătămării prin înțepare.

Ultima fotografie a tinerei decedate subit, realizată cu doar doar 72 de ore înainte de a muri.

Regina Frumuseții în Regatul Unit a murit din senin la 25 de ani alături de caii săi. Michael Owen, ex-Liverpool și Real, în lacrimi la decesul subit al managerului clubului său de echitație. ULTIMA FOTOGRAFIE

O tânără sănătoasă, fără istoric medical, fostă „Regină a frumuseții” pentru Regatul Unit la Miss Tourism Universe 2019, activând în lumea echitației, a murit subit la doar 25 de ani marți dimineață la lucru la Manor House Stables din comitatul nord-vestic Cheshire al Albionului

Ex-internaționalul Leiva, al patrulea cel mai activ brazilian în istoria Premier League, cu Liverpool, pune punct carierei din cauza problemelor cardiace, la 36 de ani: „Mă confesez că a survenit ca urmare a unor forțe superioare”

Lucas Leiva, cu 24 de apariții în naționala Braziliei și nu mai puțin de 247 în Premier League pentru FC Liverpool, devenind astfel al patrulea cel mai activ fotbalist din țara cafelei în istoria de peste 30 de ani a competiției, și-a anunțat în cadrul unei emoționante conferințe de presă retragerea din activitate.