Baroul Constanța, în doliu. Avocatul din dosarul lui Băsescu a murit subit
Avocatul Adrian Olteanu, membru al Baroului Constanța din 2010, a decedat în timpul unei vacanțe în Seychelles, după ce a început să se simtă rău pe plajă.
Avocatul Adrian Olteanu, membru al Baroului Constanța din 2010, a decedat în timpul unei vacanțe în Seychelles, după ce a început să se simtă rău pe plajă.
Au existat mulți oameni de știință din agențiile de informații care au spus despre Covid-19 că a fost o scurgere de laborator există, dar ideea că originile pandemiei se află într-o unitate de cercetare din China a fost etichetată la un moment dat drept o teorie a conspirației.
Președintele nu a răspuns miercuri la a doua citație din partea autorităților anticorupție care, împreună cu procurorii, investighează decretul său
Unchiul Oanei Lasconi, fiica președintei USR, aruncă acuzații grave la adresa candidatei. Ovidiu Florea își arată regretul că a votat cu USR până acum și spune că prezidențiabila USR nu-și ajută fiica, o șomeră care stă la Paris.
Duminică sunt așteptați la vot aproximativ 3,3 milioane de cetățeni cu drept de vot din Republica Moldova. Aceștia vor trebui să-și aleagă șeful statului pe următorii patru ani, dar și să voteze la referendumul prin care confirmă calea europeană a țării
Băluță dă înapoI în miez de noapte. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat retragerea echipelor sale de pe șantier luni seara. Scandalul din Piața Unirii a luat o turnură dramatică, o escaladare a lucrărilor de consolidare a planșeului de peste râul Dâmbovița.
Federația Rusă îl serbează luni, 7 octombrie pe Vladimir Putin, aflat la conducere de aproape un sfert de secol. Putin împlinește azi 72 de ani și primul mesaj a apărut pe rețeaua socială Telegram la scurt timp după miezul nopții.
Evenimentul Zilei vă prezintă, exclusiv, argumentele aduse de Florian Coldea, zis "Generalul Negru” în apărarea sa. Așa cum rezultă din încheierea Curții de Apel din 06.08.2024.
Republicăm un dialog extraordinar cu „Sfântul Nicolae”, așa cum era alintat cel mai cunoscut rocker din România. Interviul a fost realizat când Nicu Covaci sărbătoarea 71 de ani.
Medicii de la Spitalul Viet Duc din Hanoi au salvat recent viața unui tânăr. A fost efectuată o intervenție chirurgicală de urgență pentru a îndepărta un țipar viu. Animalul îi mușcase intestine și îi intrase în cavitatea abdominală.
Profesorii SNSPA, Bulai și Pieleanu, dar nu doar ei, mai sunt, își alegeau victimele din rândul studentelor cele cele mai vulnerabile, pe care le timorau în prealabil. După, alternau lauda cu amenințarea.
Jurnalistul Laurențiu Dan Ionescu l-a avut ca invitat în cadrul ediției de marți, 2 iulie, a podcastului „Legea Junglei”, găzduit pe canalul YouTube „HAI România”, pe colonelul în rezervă SRI Ion Dedu.
Catedrala Patriarhală din București a fost evacuată în urma unei amenințări cu bombă! La Catedrală și la sediul Patriarhiei Române, unde se află și reședința Patriarhului Daniel, au sosit numeroase forțe de poliție, jandarmerie, echipaje SMURD, pompieri și echipe pirotehnice de intervenție de la SRI.
Ministrul SNP [Partidul Național Scoțian - n.trad.] al siguranței victimelor și comunității, Siobhian Brown, a recunoscut la emisiunea „Today” că scoțienii pot fi anchetați de poliție pentru „atribuirea greșită a genului” în raport cu transsexualii.
Ce ar putea avea în comun destinul inginerului Valter Roman, militant comunist, tatăl lui Petre Roman, cu cel al avocaților Ionel Moța și Vasile Marin, comandanți și fondatori ai Legiunii Arhanghelul Mihail?
Unde a ajuns lista cu spionii ruși descoperiți de UM 0110, unitatea Anti-KGB din cadrul Securității. Apărea acolo dosarul lui Ion Iliescu? Legătura între acesta și Virgil Măgureanu este analizată de gen. bgd. SRI (r) Aurel I. Rogojan.
Mai poate fi de mirare faptul că Monica Macovei este capabilă să mintă atât de crâncen, până la suspiciunea că se convinge patologic pe ea însăși, până acolo unde îngheață nu doar apele în care poate înota un secol și ceva, ci chiar și un reactor nuclear în funcțiune?
Cu siguranță că ați văzut tineri și tinere din Bangladesh, Pakistan, Nepal, Sri Lanka sau Thailanda muncind în restaurantele și localurile românești, pe șantiere, în spălătoriile auto sau în magazine. Sunt aduși aici printr-o afacere de care știu mulți
Spunea un prieten de Facebook, Vladimir Ionaș, aseară: Să găsești dealerii de droguri înțeleg că e complicat. Dar să găsești persoanele care dau foc constant părții retrocedate din Parcul IOR poți, oare? Iar multă lume îi dădea dreptate.
Sunt tensiuni în Carei după ce Societatea Cultural-Istorică „Mihai Viteazul” din Ploiești a cerut permisiunea Primăriei Carei pentru a instala o reprezentare a marelui domnitor pe clădirea Primăriei.
Ceea ce începe bine, poate sfârși prost, însă ceea ce începe prost, sigur va sfârși și mai prost, spune înțeleptul. Astfel, firescul face ca ceea debutează ridicol, să sfârșească în tomberonul uitării.
Părintele Constantin Galeriu a fost una din marile personalități spirituale ale ortodoxiei românești. În cinstea memoriei sale, Mănăstirea Oașa din județul Alba organizează o tabără națională în care vor discuta despre multe din lucrurile care ne înconjoară.
În aceste zile, la Mănăstirea Oașa, credincioșii pot merge să se închine la moaștele Sfintei Ana, ocrotitoarea copiilor și a maternității.
Astăzi, 14 iulie, dacă ar fi trăit, Mădălina Manole ar fi împlinit 56 de ani. Din păcate, în urmă cu treisprezece ani, s-a stins din viață chiar de ziua ei. Avea 43 de ani.
Paul Agarici ar fi împlinit de Ziua Americii 76 de ani. Era născut pe 4 iulie 1947. Ironia sorții – viața sa nu a fost legată de americani ci a fost profund marcată de ruși.
Marea Lojă Națională a României a acordat, pentru a zecea oară consecutiv, premiile pentru excelență. Un eveniment desfășurat la Ateneul Român care a strălucit printr-o organizare impecabilă, un program muzical predominant românesc și zâmbete. Am participat, alături de alți 10-12 jurnaliști de marcă, ca invitat.
Ana Morodan, vedetă tv și infuențăriță autointitulată „contesa digitală” a fost reținută de Poliție aseară după ce s-a urcat la volan băută și sub influența drogurilor. Ea nu avea nici permis de conducere, nu a oprit la semnalele polițiștilor.
Ministerul Apărării Naționale a semnalat, sâmbătă, o știre falsă care acreditează ideea că Guvernele României și SUA ar fi încheiat un acord secret cu privire la construirea unei baze militare în Delta Dunării, scrie EVZ
Dezvăluirile Elenei Udrea din închisoare, care a afirmat că miliardarul George Soros i-a cerut personal lui Traian Băsescu să o susțină pe actuala penală Monica Macovei la președinția României, ceea ce arată o relație extrem de apropiată
Săptămâna pe care o încheiem a fost marcată de două evenimente importante. Vom încerca să le comentăm pe amândouă.
Un tată, un munte de om, brusc nu se mai poate ține pe picioare și este nevoie ca oamenii din jurul lui să-l susțină, ca să nu se prăbușească pe caldarâm. O mamă privește fără a părea că înțelege ce se întâmplă.
Un film românesc, cu un scenariu aparte, își face loc curând pe ecrane. Cel puțin un episod extrem de dur are corespondent în realitate. Despre el, doi regizori au făcut dezvăluiri cutremurătoare
Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat duminică seara la Realitatea PLUS pentru a vorbi cu fosta consilieră, Anca Alexandrescu, despre cum a fost perioada petrecută la penitenciarul Rahova, dar și despre alte subiecte de interes.
Cartea „Zori însângerate” expune secretele dosarelor CNSAS cu privire la conflictele interetnice petrecute în România, în perioada 1989-1990. Din păcate, aflăm că se încearcă blocarea ei în difuzare.
Am citit recent cele trei volume de documente din arhiva fostei Securități dedicate părintelui Arsenie Boca și am remarcat similitudinea metodelor folosite de organele represive
Izoleta a fost vestitorul pandemiei. Un simbol al noii dictaturi care se pregătea.
Au trecut, așadar, 20 de ani de când Înaltpreasfințitul Teodosie a devenit Arhiepiscopul Tomisului, al celui mai ilustru spațiu creștin românesc. Sunt convins că ierarhul și-a trăit momentul aniversar, acum o săptămână, cu același curaj atipic, paradoxal pentru unii, și nici atunci nu a făcut-o cu botniță.
Părintele Arsenie Boca este cel mai iubit preot contemporan. Acest editorial nu și-ar fi găsit locul dacă nu aș fi aflat că, de la înălțimea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe, propunerea trecerii în rândul sfinților a Părintelui Arsenie Boca iscă, cu un iz de pucioasă, o împotrivire greu de înțeles.
”Se mai constată că în anul 1981 pârâtul s-a transferat la școala generală din com. Brănești, fiind preluat în legătură de ofițerul care răspundea de această comună și folosit pentru acoperirea informativă în cadrul unității de învățământ.”
Jurnalistul Adrian Pătrușcă de la EVZ, publicație cu care ActiveNews a stabilit un parteneriat, face o retrospectivă a evenimentelor care au precedat marea criză sanitară