ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Accidentare cumplită la Jocurile Olimpice, acolo unde Samir Ait Said și-a rupt piciorul în concursul masculin de gimnastică.

Reprezentantul Hexagonului se afla în concurs la sărituri, când a aterizat complet greșit, iar piciorul i s-a rupt. El a fost imediat imobilizat de către medicii prezenți la arenă și dus de urgență la spital.

Delegația Franței spera la o medalie de la sportivul de 26 de ani la inele, acolo unde a ieșit Campion European în 2013, obținând alte trei medalii, la acest aparat, de-a lungul timpului (două de argint și una de bronz).

Considerând că imaginile cu accidentarea lui Samir Ait Said sunt prea dure, am ales să nu publicăm pe site vreo poză. Totuși, cei care nu sunt slabi de înger pot să vadă ce s-a întâmplat cu sportivul francez accesând acest link.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews