ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Boxerul român Viorel Simion și-a apărat cu succes centura IBF Inter-Continental la categoria pană, după ce l-a învins la puncte pe spaniolul Andoni Gago, vineri seara, după 12 reprize, în gala profesionistă „Noaptea Campionilor - Bombardament în arenă”, desfășurată la Circul Globus din București.

 Simion a primit decizia în unanimitate din partea celor trei arbitri-judecători, 115-112, 114-113, 118-109, românul fiind depunctat în ultima repriză de arbitrul de ring pentru împingeri repetate ale adversarului.

Viorel Simion (care va împlini 35 de ani pe 19 octombrie) a obținut a 21-a sa victorie la profesioniști (9 KO), având o singură înfrângere. Simion a dominat meciul cu Gago, care s-a dovedit a fi un excelent încasator. Ibericul, deși i-a pus probleme în unele momente lui Simion, a încasat a doua sa înfrângere la profesioniști (15 victorii, 2 egaluri).

Simion, care câștigase titlul IBF Inter-Continental în martie, după o victorie în fața belgianului Alexander Miskirtchian, tot la București, are acum șansa unui meci pentru titlul mondial, cu englezul Lee Selby, campionul en titre.

În gala de vineri seara au câștigat toți cei șase români care au urcat în ring, trei dintre ei înainte de limită.

Bulgarul Boian Aleksandrov a rezistat doar două reprize în fața lui Daniel Buciuc, care a obținut a doua sa victorie la profesioniști. Eronim Arădoaie s-a impus la puncte în fața bulgarului Nenkov, trecându-și în palmares al treilea succes în tot atâtea meciuri. Cezar Juratoni a ajuns la cinci victorii din cinci meciuri, după ce l-a întrecut la puncte de bulgarul Manev.

Flavius Biea s-a impus înainte de limită în fața ''veteranului'' maghiar Hafner (40 ani), acesta fiind al 11-lea succes al timișoreanului în tot atâtea meciuri.

„Greul” Bogdan Dinu a încheiat conturile după patru runde cu georgianul Davit Gorghiladze și are 16 victorii din 16 meciuri (12 KO).

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews