ACTUALIARE 11.12 România a fost eliminată în optimile de finală ale Mondialului de handbal, scor 27-28, de Cehia.
 
Golul victoriei Cehiei a fost marcat în ultima secundă a meciului,
 
Pentru România au marcat Neagu 13 goluri, Geiger 4, Buceschi 3, Dragut 2, Udriștioiu 2, Pintea 2, Elisei Ardean 1.

ACTUALIZARE 08.12 România - Franța a fost ultimul test din faza grupelor a Campionatului Mondial de handbal feminin pentru echipa pregătită de Ambros Martin. 
 
Chiar dacă au pierdut, fetele noastre au câștigat grupa și vor juca în optimi cu Cehia.
 
Fără Cristina Neagu și Eliza Buceschi, menajate, dar și cu multe rezerve, România nu a rezistat atacurilor Franței, care avea nevoie de victorie.
 
Clasament:

1. România 8p, 5j 
2. Franța 7p, 5j 
3. Slovenia 6p, 4j
4. Spania 5, 4j
5. Angola 2p, 5j
6. Paraguay 0p, 5j

 
România a obținut a patra victorie la Campionatului Mondial de Handbal feminin din Germania, 27-24 cu Angola, din trei meciuri.
 
Pentru România au marcat Neagu 7 goluri, Udriștioiu 4, Geiger 4, Pintea 3, Elisei Ardean 3, Florianu 3, Buceschi 2, Dragut 1, iar de la Angola s-au remarcat Guialo și Cazanga, ambele cu câte 7 reușite.

„Tricolorele" sunt pe primul loc în grupă, iar mâine, de la ora 19:00, se va duela cu Franța.

România este pe primul loc în grupă după acest succes.

Iată celelalte rezultate de până acum înregistrate de selecționata română: 
 
România - Paraguay 29-17, 

România - Slovenia 31-28

România - Spania 19-17
 
România - Angola 27 - 24
  
Clasament:

1. România 8p, 4j 
2. Slovenia 6p, 4j 
3. Franța 4p, 3j
4. Spania 4p, 3j
5. Angola 0p, 4j
6. Paraguay 0p, 4j


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews