Israel Folau, vedeta echipei naționale de rugby a Australiei, a revenit în centrul atenției după ce a publicat un filmuleț pe o rețea de socializare în care relațiile homosexuale sunt descrise drept „perversiune sexuală de nedescris”, informează Gazzetta dello Sport.

Sportivul a publicat un clip care conținea o predică a unui cunoscut pastor protestant din Statele Unite, David Wilkerson.

La un moment dat, pe fondul unor imagini cu activiști LGBT, pastorul spune că „lumea trăiește în timpul începutului durerilor. Trăim într-o lume în care lăcomia este la un nivel fără precedent, inechitate galopantă, perversități sexuale de nedescris”.

Folau a însoțit clipul cu mesajul: „Cu mare dragoste am dorit să împărtășesc acest video în speranța că oamenii îl vor vedea și se vor gândi la el. Iisus se va întoarce în curând și vrea ca noi să ne întoarcem la El prin pocăință și botez în numele lui Iisus Hristos (Faptele Apostolilor 2:38). Vă rog nu vă îngreunați inimile”.

Folau continuă să-și exprime crezul creștin pe tema LGBT,  după ce acum o lună a fost criticat dur în presa australiană pentru că a scris pe Twitter că pe „homosexuali îi așteaptă iadul dacă nu se vor pocăi”.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews