ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Israel Folau, vedeta echipei naționale de rugby a Australiei, a revenit în centrul atenției după ce a publicat un filmuleț pe o rețea de socializare în care relațiile homosexuale sunt descrise drept „perversiune sexuală de nedescris”, informează Gazzetta dello Sport.

Sportivul a publicat un clip care conținea o predică a unui cunoscut pastor protestant din Statele Unite, David Wilkerson.

La un moment dat, pe fondul unor imagini cu activiști LGBT, pastorul spune că „lumea trăiește în timpul începutului durerilor. Trăim într-o lume în care lăcomia este la un nivel fără precedent, inechitate galopantă, perversități sexuale de nedescris”.

Folau a însoțit clipul cu mesajul: „Cu mare dragoste am dorit să împărtășesc acest video în speranța că oamenii îl vor vedea și se vor gândi la el. Iisus se va întoarce în curând și vrea ca noi să ne întoarcem la El prin pocăință și botez în numele lui Iisus Hristos (Faptele Apostolilor 2:38). Vă rog nu vă îngreunați inimile”.

Folau continuă să-și exprime crezul creștin pe tema LGBT,  după ce acum o lună a fost criticat dur în presa australiană pentru că a scris pe Twitter că pe „homosexuali îi așteaptă iadul dacă nu se vor pocăi”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews