Handbalistele Cristina Neagu, de la Buducnost Podgorica, și Oana Manea, de la CSM București,  au intrat în lupta pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului, pe posturile lor.

Este cea de-a șasea ediție a anchetei Handball Planet, în care cei 19 jurnaliști specializați în handbal din 18 țări sunt însărcinați cu nominalizările jucătoarelor, pe posturile lor.

Astfel, pe postul de inter stânga, Cristina Neagu se luptă cu Andrea Penezici (ZRK Vardar Skopje/Croația), Estavana Polman (Team Esbjerg/Olanda) și Allison Pineau (Brest Bretagne Handball/Franța); pentru cel mai bun pivot, adversarele Oanei Manea sunt Dragana Cvijici (Buducnost Podgorica/Serbia), Yvette Broch (Gyori AUDI ETO KC/Olanda) și Heidi Loke (Gyori AUDI ETO KC/Norvegia).

În această anchetă, Franța dă cele mai multe propuneri (6), urmată de Norvegia (4), Rusia (4), Muntenegru, Olanda, Suedia (3), Germania, România (2), Serbia, Croația, Brazilia, Ungaria și Spania (1).
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de infuențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te.


Fiecare dintre voi poate contribui. Susține ActiveNews