ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Handbalistele Cristina Neagu, de la Buducnost Podgorica, și Oana Manea, de la CSM București,  au intrat în lupta pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului, pe posturile lor.

Este cea de-a șasea ediție a anchetei Handball Planet, în care cei 19 jurnaliști specializați în handbal din 18 țări sunt însărcinați cu nominalizările jucătoarelor, pe posturile lor.

Astfel, pe postul de inter stânga, Cristina Neagu se luptă cu Andrea Penezici (ZRK Vardar Skopje/Croația), Estavana Polman (Team Esbjerg/Olanda) și Allison Pineau (Brest Bretagne Handball/Franța); pentru cel mai bun pivot, adversarele Oanei Manea sunt Dragana Cvijici (Buducnost Podgorica/Serbia), Yvette Broch (Gyori AUDI ETO KC/Olanda) și Heidi Loke (Gyori AUDI ETO KC/Norvegia).

În această anchetă, Franța dă cele mai multe propuneri (6), urmată de Norvegia (4), Rusia (4), Muntenegru, Olanda, Suedia (3), Germania, România (2), Serbia, Croația, Brazilia, Ungaria și Spania (1).

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews