ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Naționala de handbal feminin a României a fost învinsă, scor 13-26, de Brazilia, în al doilea meci din grupa A de la turneul olimpic. Handbalistele antrenate de Tomas Ryde au marcat doar patru goluri în repriza a doua a meciului.

Naționala de handbal a Braziliei și-a luat revanșa în fața României după meciul pierdut în optimile de finală la Campionatul Mondial din decembrie 2015. Handbalistele lui Tomas Ryde au avut o prestație mult sub așteptări în partida cu țara gazdă de la Jocurile Olimpice.

România a avut parte de o repriză secundă care va trebui uitată foarte repede. Tricolorele au marcat doar patru goluri și au primit 12.

S-a terminat 26-13 pentru Brazilia, cea mai mare diferență de până acum în turneu olimpic. Naționala României mai are șanse la calificarea în optimile de finală, dacă va învinge, miercuri, pe Muntenegru.

Imediat după terminarea partidei, Tomas Ryde a susținut că este ”aproape un coșmar” după tot ce s-a întâmplat în cele 60 de minute cu Brazilia.

”Aș vrea să mă trezesc mâine dimineață, să deschid fereastra și să văd că a răsărit soarele pe strada noastră. Personal, nu am pierdut niciodată în carieră în acest mod. Încă putem să ne îndeplinim obiectivul, dar nu în felul în care am jucat azi”, a mai spus selecționerul.

"Îmi e rușine de ce am jucat. Parcă suntem în vacanță. Simțim că n-am jucat niciodată atât de prost", a spus Oana Manea la TVR.

Naționala noastră urmează să mai joace cu Muntenegru, Spania și Norvegia, iar din aceste meciuri e obligată să scoată 5 puncte. Se califică primele patru echipe din grupă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews