ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ralf Schumacher(FOTO Stânga), fostul pilot de Formula 1 și fratele lui Michael, spune că problema echipei Williams este felul în care este manageriată.

El a declarat că echipa din Oxfordshire este condusă prin „frică și teroare”, informează Onestopstrategy.

„Williams are un stil de conducere foarte special. Cât a fost acolo Patrick Head a fost echilibrat. E un stil de conducere care vine din anii 70 și 80, un pic de teroare și frică. E păcat, pentru că eu cred că oamenii au nevoie să fie motivați”, a spus el.

În acest moment, echipa de Formula 1 Williams este condusă de fata lui Frank Williams, Claire.

„Cu actuala structură, Williams nu poate scoate tot ce e mai bun de la angajații săi, pentru că nu există coesiune de echipă. Inginerii lucrează unii împotriva altora, mai degrabă decât unul alături de celălalt”, a spus el.

„Din păcate, Claire a păstrat obiceiurile tatălui și ar trebui să-și pună întrebarea dacă este job-ul potrivit pentru ea. Poate echipa de management de la Williams ar trebui să fie restructurată”, a adăugat el.

„Faptul că un om care a avut succes la alte echipe (Paddy Lowe) a fost concediat și nici el nu a reușit să pună Williams pe linia de plutire. Ar trebui să ne punem niște întrebări”, a spus Ralf.

Ralf Schumacher a pilotat pentru Williams între 1999 și 2004, obținând șase victorii.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews