Ralf Schumacher(FOTO Stânga), fostul pilot de Formula 1 și fratele lui Michael, spune că problema echipei Williams este felul în care este manageriată.

El a declarat că echipa din Oxfordshire este condusă prin „frică și teroare”, informează Onestopstrategy.

„Williams are un stil de conducere foarte special. Cât a fost acolo Patrick Head a fost echilibrat. E un stil de conducere care vine din anii 70 și 80, un pic de teroare și frică. E păcat, pentru că eu cred că oamenii au nevoie să fie motivați”, a spus el.

În acest moment, echipa de Formula 1 Williams este condusă de fata lui Frank Williams, Claire.

„Cu actuala structură, Williams nu poate scoate tot ce e mai bun de la angajații săi, pentru că nu există coesiune de echipă. Inginerii lucrează unii împotriva altora, mai degrabă decât unul alături de celălalt”, a spus el.

„Din păcate, Claire a păstrat obiceiurile tatălui și ar trebui să-și pună întrebarea dacă este job-ul potrivit pentru ea. Poate echipa de management de la Williams ar trebui să fie restructurată”, a adăugat el.

„Faptul că un om care a avut succes la alte echipe (Paddy Lowe) a fost concediat și nici el nu a reușit să pună Williams pe linia de plutire. Ar trebui să ne punem niște întrebări”, a spus Ralf.

Ralf Schumacher a pilotat pentru Williams între 1999 și 2004, obținând șase victorii.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews