Ralf Schumacher(FOTO Stânga), fostul pilot de Formula 1 și fratele lui Michael, spune că problema echipei Williams este felul în care este manageriată.

El a declarat că echipa din Oxfordshire este condusă prin „frică și teroare”, informează Onestopstrategy.

„Williams are un stil de conducere foarte special. Cât a fost acolo Patrick Head a fost echilibrat. E un stil de conducere care vine din anii 70 și 80, un pic de teroare și frică. E păcat, pentru că eu cred că oamenii au nevoie să fie motivați”, a spus el.

În acest moment, echipa de Formula 1 Williams este condusă de fata lui Frank Williams, Claire.

„Cu actuala structură, Williams nu poate scoate tot ce e mai bun de la angajații săi, pentru că nu există coesiune de echipă. Inginerii lucrează unii împotriva altora, mai degrabă decât unul alături de celălalt”, a spus el.

„Din păcate, Claire a păstrat obiceiurile tatălui și ar trebui să-și pună întrebarea dacă este job-ul potrivit pentru ea. Poate echipa de management de la Williams ar trebui să fie restructurată”, a adăugat el.

„Faptul că un om care a avut succes la alte echipe (Paddy Lowe) a fost concediat și nici el nu a reușit să pună Williams pe linia de plutire. Ar trebui să ne punem niște întrebări”, a spus Ralf.

Ralf Schumacher a pilotat pentru Williams între 1999 și 2004, obținând șase victorii.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.