HCM Baia Mare a fost învinsă de formația maghiară FTC Rail Cargo Hungaria, cu scorul de 21-18 (14-7), sâmbătă, la Budapesta, în ultima etapă din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Vicecampioana României avea nevoie de un egal cu Ferencvaros pentru a evita locul 4 și totodată o adversară foarte puternică în sferturi, câștigătoarea celeilalte grupe preliminare (Buducnost Podgorica — campioana en titre — sau Vardar Skopje).

Eșecul cu Ferencvaros vine după cinci victorii consecutive reușite de HCM în prima grupă principală.

Alexandra Do Nascimento a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Baia Mare, cu 9 goluri. Au mai înscris Allison Pineau — 4, Valentina Ardean-Elisei 3, Patricia Vizitiu 1, Gabriela Perianu 1.

Pentru Ferencvaros au înscris Nerea Pena Abaurrea 7 goluri, Szandra Szollosi-Zacsik 5, Luca Szekerczes 4, Zita Szucsanszki 2, Nadina Schatzl 1, Monika Kovacsicz 1, Piroska Pappne Szamoransky 1.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews