La numai 19 ani, Robert Glință a reușit o calificare de senzație în finala olimpică de la 100 m spate.

 Înotătorul român a concurat în cea de a doua semifinală, pe care a încheiat-o pe locul 4, cu 53,34 secunde (record național). Rezultatul i-a adus o prezență între primii opt sportivi la această probă, care are finala programată mâine. La numai 19 ani, Glință este cel mai tânăr dintre cei opt finaliști.

Robert Glință: ”Calificarea în finală înseamnă pentru mine enorm de mult. Este mai mult decât ce m-am așteptat eu la prima mea participare la Jocurile Olimpice. Eu am sperat la cel puțin o semifinală, dar a fost mai mult. Mi-am îmbunătățit recordul național, care era tot al meu. Cu gândul acesta am venit aici, să-mi îmbunătățesc propriile performanțe, am reușit să fac asta și sunt extrem de mulțumit. Sunt între printre opt din lume. La finală putem spera la o îmbuntățire a timpului din semifinală și o clasare cât mai bună”.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.