ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Dinamo București, campioana României la handbal masculin, a fost repartizată în Grupa D a Ligii Campionilor, alături de HBC Nantes (Franța), TTH Holstebro (Danemarca), Motor Zaporoje (Ucraina), Beșiktaș Mogaz HT Istanbul (Turcia) și o echipă din calificări, conform tragerii la sorți efectuate vineri, la Glostrup (Danemarca).

 Dinamo București trebuie să se claseze pe unul dintre primele 2 locuri în Grupa C, pentru a juca în cruciș cu una dintre primele două echipe din Grupa D, învingătoarea urmând să se califice în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Iată componența celorlalte grupe:
Grupa A: Telekom Veszprem (Ungaria), FC Barcelona (Spania), Paris Saint-Germain Handball (Franța), Bjerringbro-Silkeborg (Danemarca), Wisla Plock (Polonia), SG Flensburg-Handewitt (Germania), Kadetten Schaffhausen (Elveția), THW Kiel (Germania);

Grupa B: Rhein-Neckar Lowen (Germania), Tauron Kielce (Polonia), Vardar Skopje (Macedonia), Prvo Zagreb (Croația), Meșkov Brest (Belarus), Pick Szeged (Ungaria), Celje Lasko (Slovenia), IFK Kristianstadt (Suedia);

Grupa C: Naturhouse La Rioja (Spania), Metalurg Skopje (Macedonia), Cehovskie Medvedi (Rusia), Montpellier HB (Franța), Elverum Handball (Norvegia), câștigătoarea grupei 1 de calificare.

Primele clasate în grupele A și B acced direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 2, 3, 4, 5 și 6 din grupele A și B se califică în optimile de finală, alături de cele 2 echipe rezultate din confruntările dintre primele 4 echipe din grupele C și D.

Primele meciuri din grupe au loc între 21 și 25 septembrie 2016, iar ultimele între 8 și 12 martie 2017.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews