ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Lucian Bute și Badou Jack au încheiat la egalitate, duminică dimineață, printr-o decizie majoritară a arbitrilor (117-111, 114-114, 114-114), partida pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, în arena DC Armory din Washington, iar Badou Jack își păstrează centura.

Doi dintre arbitrii-judecători au dat un scor de 114-114, în timp ce al treilea l-a văzut învingător pe Jack, cu 117-111. Conform regulamentului, la meci egal campionul își păstrează centura.

Imediat după decizia arbitrilor, Badou Jack a fost extrem de nemulțumit: "A fost o porcărie. Eu am câștigat lupta, cred că știe și Bute asta. Loviturile lui nu m-au rănit. M-a lovit o singură dată mai puternic. Recunosc ca am fost slab în ultimele reprize, dar am dominat în rest. După aprecierea mea, cred că am câștigat 8 runde și am pierdut 4. N-a fost lupta lui Bute, a fost decizia arbitrilor."

Lucian Bute a spus după meci că nu se va retrage: "A fost o luptă strânsă. Felicitări pentru Badou Jack, este campionul mondial, păstrează centura. Îi mulțumesc și lui Floyd Mayweather pentru organizarea acestei gale. Sigur că vreau să boxez cu învingătorul dintre Badou Jack și James DeGale. Încă mai sper la o centură. Nu mă retrag! Meciul meu cu DeGale din noiembrie a fost, de asemenea, foarte echilibrat."

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews