Gimnastul Marian Drăgulescu este singurul din delegația masculină tricoloră calificat în finale la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca, el urmând a evolua, sâmbătă și duminică, la sol și sărituri.

Gimnastul Laurențiu Nistor, primul din delegația României care a intrat în calificările de miercuri, s-a accidentat la spate după o cădere în timpul exercițiului la bară fixă, fiind nevoie de intervenția echipei medicale.

Joi va fi ziua dedicată fetelor, care vor evolua în calificări (între orele 10.00 – 20.30), România fiind reprezentată de Cătălina Ponor (bârnă, sol), Larisa Iordache (paralele, bârnă), Olivia Cîmpian și Ioana Crișan (la toate aparatele).

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de infuențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te.


Fiecare dintre voi poate contribui. Susține ActiveNews