Mike Tyson a ajuns la Senat miercuri, în jurul orei 13.00, urmând să viziteze mai multe săli din Palatul Parlamentului.

Nu se știe cine  l-a invitat pe Tyson în Parlament ori care este scopul vizitei, sigur e că  sportivul va fi prezent în plenul Senatului.

O idee nu foarte strălucită, spune șeful senatului, Călin Popescu Tăriceanu, conform B1.ro.

„Sunt întotdeauna admiratorul marilor sportivi. Dacă ar fi fost doar această chestiune, tot n-ar fi fost justificată invitarea lui. Pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viața personală cu o serie de probleme care l-au dus la închisoare. Sunt mari sportivi care în viața personală au avut un comportament ireproșabil și îi prefer pe aceia”, a spus Tăriceanu.  

Înainte de a deveni boxer profesionist, Tyson participa la lupte ilegale, la jafuri și la alte infracțiuni. A câștigat zeci de milioane de dolari, însă a fost la un pas de faliment.

Nu și-a ascuns greșelile, cele mai multe din cauza narcoticelor, a alcoolului și agresivității. Cariera sa a avut numeroase momente grele, fiind arestat de mai multe ori.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de infuențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te.


Fiecare dintre voi poate contribui. Susține ActiveNews