ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Mike Tyson a ajuns la Senat miercuri, în jurul orei 13.00, urmând să viziteze mai multe săli din Palatul Parlamentului.

Nu se știe cine  l-a invitat pe Tyson în Parlament ori care este scopul vizitei, sigur e că  sportivul va fi prezent în plenul Senatului.

O idee nu foarte strălucită, spune șeful senatului, Călin Popescu Tăriceanu, conform B1.ro.

„Sunt întotdeauna admiratorul marilor sportivi. Dacă ar fi fost doar această chestiune, tot n-ar fi fost justificată invitarea lui. Pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viața personală cu o serie de probleme care l-au dus la închisoare. Sunt mari sportivi care în viața personală au avut un comportament ireproșabil și îi prefer pe aceia”, a spus Tăriceanu.  

Înainte de a deveni boxer profesionist, Tyson participa la lupte ilegale, la jafuri și la alte infracțiuni. A câștigat zeci de milioane de dolari, însă a fost la un pas de faliment.

Nu și-a ascuns greșelile, cele mai multe din cauza narcoticelor, a alcoolului și agresivității. Cariera sa a avut numeroase momente grele, fiind arestat de mai multe ori.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews