ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele împuternicit al CS Dinamo, Monica Iagăr, s-a pensionat pe caz de boală la vârsta de 44 de ani. Pensionându-se înainte de 15 septembrie, Iagăr va putea beneficia de pensie specială, care va fi mai mare decât salariul.
 
Fosta atletă avea un salariu de 8.000 lei, iar acum va beneficia de o pensie specială în valoare de 12.000 de lei pe lună. 

Ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Tudose care stabilește că pensiile militarilor nu vor mai putea depăși media soldelor/salariilor nete cuprinse în baza de calcul va intra în vigoare la 15 septembrie. Comisarul-șef de poliție Iagăr Monica a fost împuternicită, la 25 noiembrie 2016, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuțiile postului de președinte al Clubului Sportiv Dinamo București pe o perioadă de șase luni. La finalul acestei perioade, împuternicirea a fost prelungită cu încă șase luni.

Anterior numirii în fruntea CS Dinamo, fosta atletă a ocupat din 2009 funcția de șef Serviciu/Birou coordonare activități sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI, structură subordonată Direcției Informare și Relații Publice a MAI.

La clubul dinamovist, Iagăr i-a urmat în funcție lui George Cosac, care a îndeplinit atribuțiile postului de președinte în perioada noiembrie 2015 – noiembrie 2016.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews