Nico Rosberg, campion mondial de Formula 1 în 2016, spune că delegații prezenți la Forumul Economic de la Davos prezintă idei foarte bune, dar totul se termină la finalul conferințelor, pentru că nimeni nu ascultă cu-adevărat ce se spune acolo.

„Sunt atâția oameni cu idei mărețe, dar totul dispare, nimic nu se pune în practică. Toată lumea se uită la propriile telefoane în timpul discuțiilor și nimeni nu ascultă”, a spus Rosberg, pentru Bloomberg.

De când a renunțat la Formula 1 în 2016, Rosberg a fost comentator la mai multe televiziuni, vlogger și investitori în diferite start-up-uri.

Bloomberg informează că Rosberg este avocatul ideii conform căreia fondurile europene de pensii ar trebui să aibă voie să aloce bani în investiții mai riscante, pentru a crește inovația în regiune. Sursa citată precizează că Rosberg își va anunța propriul start-up în curând, o afacere ce se va concentra pe tehnologie verde.
 
Nico Rosberg și-a anunțat retragerea din Formula 1 la cinci zile după ce a devenit campion mondial în 2016.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews