O publicație din Spania a publicat detalii noi despre Michael Schumacher la trei ani de la teribilul accident de ski în urma căruia a intrat în comă.

Potrivit Las 2 Orillas, Michael Schumacher a ajuns să cântărească numai 45 de kilograme și măsoară doar 1.60 de cm, cu 14 cm mai puțin decât măsura în mod obișnuit.

Fostul pilot nu poate vorbi și respiră artificial. Este îngrijit de 15 specialiști care îl asistă zi și noapte în vila familiei din Gland, lângă Lacul Geneva din Elveția.

Soția lui speră în continuare că el își va reveni. În fiecare zi îl duce în grădină cu ajutorul unui scaun cu rotile. „Fiecare încercare e un eșec", scriu spaniolii. Tratamentul lui Schumacher ar costa în jur de 100.000 de euro pe lună.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews