O publicație din Spania a publicat detalii noi despre Michael Schumacher la trei ani de la teribilul accident de ski în urma căruia a intrat în comă.

Potrivit Las 2 Orillas, Michael Schumacher a ajuns să cântărească numai 45 de kilograme și măsoară doar 1.60 de cm, cu 14 cm mai puțin decât măsura în mod obișnuit.

Fostul pilot nu poate vorbi și respiră artificial. Este îngrijit de 15 specialiști care îl asistă zi și noapte în vila familiei din Gland, lângă Lacul Geneva din Elveția.

Soția lui speră în continuare că el își va reveni. În fiecare zi îl duce în grădină cu ajutorul unui scaun cu rotile. „Fiecare încercare e un eșec", scriu spaniolii. Tratamentul lui Schumacher ar costa în jur de 100.000 de euro pe lună.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.