ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Noțiunea de ciclism a apărut pentru prima oară în 1817, odată cu inventarea unui precursor al bicicletei de către baronul Karl von Drais. Acea bicicletă era totuși departe de modelele pe care le știm astăzi, neavând în comun decât roțile și un cadru incipient, deplasarea făcându-se direct cu picioarele pe pământ. Însă, odată cu îmbunătățirile tehnologiei, i s-au adăugat pedalele, ghidonul, angrenajul și pedalele, bicicleta luând formă pe care o cunoaștem azi. 

Deoarece au fost asociate pretutindeni în lume unui stil de viață sănătos și dinamic, bicicletele sunt în ce în ce mai răspândite, ajungând în unele țări să aibă mai multă pondere decât mașinile. Printre avantajele de necontestat ale pedalatului putem enumeră și combaterea sedentarismului, economia de combustibil, rapiditatea și comoditatea transportului, precum și libertatea de mișcare oferită de biciclete. 

Și în România bicicletele se bucură de mulți susținători. Odată cu inițiativele primăriilor care au construit de câțiva ani o serie de piste de biciclete în toate orașele mari din țară, din ce în ce mai mulți aleg să folosească acest mijloc de transport nu doar pentru distracție, ci și că alternativă la mașini sau la transportul în comun.

Dacă și tu vrei să intri în lumea pedalatului, vei fi încântat să afli că vara această te poți bucură de o super-ofertă! Primăria Municipiului București s-a decis să continue programul „Biciclișți în București” prin intermediul căruia poți profită de un voucher în valoare de 500 de lei pentru a-ți achiziționa o bicicletă nouă. Printre puținele magazine de biciclete selectate să participe la acest program este și Veloteca, unul dintre cele mai mari shop-uri de biciclete din București și din țară. 

Astfel, vei putea folosi voucherul de 500 de lei pentru a-ți achiziționa produse din următoarele categorii: biciclete, trotinete, biciclete electrice sau dispozitive de tip „Segway”. Mai mult, dacă produsul achiziționat are o valoare mai mică decât voucher-ul de la PMB, poți folosi restul pentru a-ți achiziționa accesorii pentru biciclete, cum ar fi sonerii, bidoane pentru apă, ciclocomputere sau lumini.

Însă asta nu este tot! La orice bicicletă achiziționată cu un voucher de la Primăria Municipiului Bucureșți, Veloteca îți oferă încă un voucher cadou pentru accesorii, proporțional cu valoarea bicicletei! Astfel, profiți de două ori de reduceri! De exemplu, dacă doreșți să achiziționezi cu ajutorul voucher-ului PMB o bicicletă pliabilă Dahon Briza D8, vei primi cadou încă un voucher de 200 de Lei, care pot fi folosiți pentru a-ți cumpără accesorii sau echipamente, precum căștile de biciclete, claxoane, GPS-uri și altele.

Tot ce trebuie să faci este să ai peste 18 ani și să te prezinți cu voucher-ul tău PMB la magazinul Veloteca, până cel târziu 31.07.2018, dată după care acest voucher nu mai este valabil. Ține cont și de faptul că voucherele nu sunt cumulabile.

Ce-ți mai rămâne de făcut? Intră pe site-ul Veloteca și alege din gama impresionantă de trotinete, biciclete, accesorii și multe altele! Află de pe site care dintre produse se bucură de reduceri sau vino direct în magazinul de pe Sos. Iancului 100, sector 2 Bucureșți pentru a beneficia de ajutorul specialiștilor din magazin. Profită acum de această ocazie unică și hai să pedalam împreună vara aceasta!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews