ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Preasfințitul Părinte Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord s-a aflat miercuri, 7 decembrie, la Helsingborg, Suedia, pentru a susține, alături de un grup de români, echipa națională de handbal feminin a României care a jucat, pe "Helsingborg Arena", împotriva Rusiei, arată un comunicat primit pe adresa redacției.

PS Macarie a binecuvântat jucătoarele lotului național și a felicitat întreaga echipă pentru efortul depus în această competiție și pentru victoria binemeritată în fața campioanei olimpice Rusia. 
 
Echipa națională de handbal feminin a României participă în aceste zile la Campionatul European, competiție ce se dispută în Suedia.
 
În primul meci, tricolorele au pierdut în fața Norvegiei, campioana continentală en-titre, scor 21-23. În cea de-a doua partidă, fetele noastre au învins Rusia, scor 22-17.
 
 

 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews