SCM Craiova a reușit să câștige trofeul Cupei EHF, după victoria cu 30-25 din returul finalei cu Vipers Kristiansand. În tur, formația din Norvegia se impusese la o diferență de 4 goluri (26-22).

Formația din Bănie a câștigat dramatic trofeul, după ce portarul Iulia Dumanska a apărat două șuturi consecutive cu câteva secunde înainte de final. Vipers se impusese în tur cu 26-22 în tur și ar fi obținut cupa dacă marca pe final, informează Digisport.

Laboratorul ImunoMedica


SCM Craiova a avut chiar nouă goluri în repriza secundă, 24-15 (38), dar Vipers a început o cursă contracronometru, s-a apropiat la șase goluri, 25-19 (42), apoi au venit la cinci, 28-23 (50), iar finalul a fost dramatic. Formația gazdă a pierdut mingea când mai erau 27 de secunde, dar Dumanska a avut două intervenții remarcabile și trofeul a fost câștigat de SCM Craiova.  


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.