ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Gimnastul Marian Drăgulescu, în vârstă de 35 de ani, s-a calificat în finala la sărituri la Jocurile Olimpice de la Rio, însă a ratat accederea în ultimul act la sol. De asemenea, Andrei Muntean a obținut calificarea în finala de la paralele.

 Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sărituri cu nota de 15.283, a treia notă din concurs obținută și de alți trei gimnaști. De asemenea, Andrei Muntean s-a calificat în finală la paralele, nu însă și la individual compus.

Marian Drăgulescu nu a prins finala de la sol, după două ratări la acest aparat. Epuizat la finalul evoluției, fostul multiplu campion mondial a fost notat cu 12.800. La același aparat, Andrei Muntean a obținut 13.733.

Drăgulescu a început concursul cu o evoluție la bară fixă, aparat la care a primit nota 12.133, iar celălalt gimnast român prezent la Jocurile Olimpice de la Rio, Andrei Muntean, a obținut 13.833.

Chiar dacă nu s-a calificat în finala la individual compus, Andrei Muntean va mai concura la competiția din Brazilia, în finala de la paralele, unde a primit nota 15.466.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews