ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ana Maria Popescu a închis două meciuri ieri, pe cel cu SUA și finala cu China. Cu aurul olimpic, și-a onorat promisiunea față de părinte. Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru gsp.ro. la ce s-a gândit când a urcat pe podium.

”La tata. Este probabil singurul regret... Acum știu că e cu părinții Simonei Pop, e cu tatăl Loredanei, au ei o gașcă acolo, sus. Era promisiunea de la Londra, neonorată, față de tata, dar și față de domn Podeanu (i se frâng vocea, apar lacrimile). Plâng, dar măcar de data asta plâng de fericire, e ca un făcut, să termin Jocurile Olimpice cu ochii în lacrimi. E însă și zâmbet”, a spus Ana Maria Popescu pentru sursa citată.

Aceasta a mai spus că această medalie mai spală din păcatele probelor individuale.

”Pentru mine sportul asta înseamnă, spectacol. Noi suntem aici ca să facem spectacol, câteodată ne iese, câteodată nu ne iese, dar acum cred că am reușit să ne spălăm din păcatele de la individual... Ne chinuim de doi ani de zile să le batem pe chinezoaice și nu credeam că o să mai vină și momentul nostru”, a mai spus sportiva.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews