ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cu mici excepții, delegația României a dezamăgit până acum la Jocurile Olimpice de la Rio, iar sportivii care au făcut deplasarea în Brazilia au fost criticați destul destul de dur atât de fani cât și unii conducători.

Fostă golgheteră la Olimpiada de la Beijing, handbalista Ramona Farcău a avut un mesaj dur la adresa autorităților.

"Pentru toti cei care se fac responsabili de declinul sportului romanesc, pentru toti cei care au ales sa-si asocieze imaginea cu munca sportivilor de performanta, alergand doar dupa propriile beneficii, pentru toti cei care au ajuns sa conduca destinele sportivilor din Romania fara nici un fel de competenta...Respectati-va valorile!!!" a scris handbliasta pe pagina personală de Facebook, publicând și o poză în care este îmbrăcată cu un tricou care are un mesaj la fel de sugestiv.

Jucătoarea cu 56 de goluri marcate la Olimpiada de la Beijing evoluează în prezent la CSM Ploiești, formație care se confruntă cu mari probleme financiare și care peste o lună de zile ar trebui să reprezinte România în cupele europene. Handbalistele CSM-ului sunt neplătite de 3 luni și șansele ca ele să-și primească banii în viitorul apropiat sunt destul de mici.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews