Cătălina Ponor, una dintre componentele lotului de gimnastică al României la World Challenge Cup de la Doha, a obținut, sâmbătă, medalia de aur în finala de la bârnă, la prima competiție internațională în care a concurat după retragerea din 2012.

În vârstă de 28 de ani, Ponor a fost prima și în calificările la același aparat. Nota obținută sâmbătă a fost 14,650, punctaj cu care a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului competiției. Pe podium au mai urcat Thauany Lee de Araujo (Brazilia, 14.150) și Filipa Martins (13,900, Portugalia). Cătălina Ponor este cvintuplă medaliată olimpică.

În cadrul aceleiași competiții Diana Bulimar a cucerit medalia de argint la sol, cu o notă de 14.125. Didi a fost întrecută numai de elvețianca Giulia Steingruber, cu 14.700. În finala de la sol a concurat și Dora Vulcan, clasată pe locul 7, 12.900.

La cea de-a noua ediție a World Challenge Cup de la Doha, dotată cu premii totale de 50.000 de dolari, participă peste 100 de gimnași din 33 de țări.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews