ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Echipa națională a Spaniei a învins Angola cu 26-22 și România a terminat Grupa A pe locul 5. Înfrângerea cu Angola din primul meci a fost fatală elevelor lui Tomas Ryde.

Echipa națională de handbal feminin a României a pierdut duelul cu Norvegia, campioana olimpică en-titre, scor 28-27 și mai are șanse foarte mici de calificare în sferturi.

Partida a fost echilibrată, scorul la pauză fiind 14-13 pentru sportivele din țara Barnevernetului. Echilibrul s-a rupt după primele minute ale reprizei secunde, atunci când norvegiencele s-au desprins chiar și la patru goluri.

Fetele antrenate de Tomas Ryde au revenit pe final, dar nu a fost suficient pentru a smulge un egal. Pentru a se califica în sferturi, România trebuie să se roage ca Angola să învingă Spania. Lucru puțin probabil, având în vedere că în ultimele două partide directe ibericele s-au impus la 10 goluri, respectiv la 9 goluri diferență (în cazul unei victorii a ibericelor, am termina la egalitate cu Angola, care are meciul direct mai bun).


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Interviu Cristina Neagu: Am avut o perioadă de trei ani în care unii specialiști spuneau că n-o să mai pot juca handbal, darămite să ajung la acest nivel. Aș da toate titlurile pe care le-am câștigat pentru o medalie la Olimpiadă cu România