ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Naționala de handbal feminin a României a învins reprezentativa Muntenegrului, scor 25-21, în al treilea meci din faza grupelor, la Jocurile Olimpice.  
 
Cea mai bună marcatoare a noastră a fost Cristina Neagu, cu 10 reușite, în timp ce Katarina Bulatovici a fost numărul 1 al muntenegrencelor, cu 9 goluri.

Cu această victorie, fetele antrenate de Tomas Ryde păstrează în continuare șanse de a merge în sferturile de finală ale competiției.

Româncele au pierdut primele două partide, contra Angolei (19-23) și împotriva Braziliei (13-26).

România are acum nevoie de 3 puncte în ultimele două meciuri pentru a merge mai departe în faza sferturilor de finală. Echipa lui Ryde mai are de jucat cu Spania și Norvegia. 

Clasamentul Grupei A:

1. Brazilia 4p
2. Spania 4p
3. Angola 4p
4. Norvegia 2p
5. România 2p
6. Muntenegru 0p

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Interviu Cristina Neagu: Am avut o perioadă de trei ani în care unii specialiști spuneau că n-o să mai pot juca handbal, darămite să ajung la acest nivel. Aș da toate titlurile pe care le-am câștigat pentru o medalie la Olimpiadă cu România