ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Înotătorul Robert Glință a ocupat locul opt în finala probei de 100 metri spate din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Robert Glință (19 ani) a încheiat cursa în 53 de secunde și 50 de sutimi. În calificări, el reușise un timp de 53 de secunde și 31 de sutimi, ceea ce i-ar fi adus acum locul 7.

 Finala a fost câștigată de Ryan Murphy, din SUA, care a stabilit și un record olimpic, cu 51.97.

”Am simțit cursa ca fiind rapidă, am crezut că scot mai bine, dar nu a fost așa. Însă, ca să fiu sincer, am înotat trei curse foarte tari în 24 de ore. Mi-am îmbunătățit recordul, cred că mi-am ținut promisiunea. Și mai e ceva important...  Când mă uit la americani cum se refac îmi plâng de milă. La noi refacerea este baie cu gheață, masaj și hai la somn!”, a spus Glință pentru tolo.ro

 

România mai are un reprezentant la natație, Marius Radu, care marți va lupta pentru un loc în semifinale la 100 de metri liber.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews