Ross Brawn, omul care l-a ghidat pe Michael Schumacher spre câștigarea a 7 titluri de campion mondial în Formula 1, a adus vești noi despre starea fostului pilot. Din fericire, de această dată acestea sunt foarte bune, în condițiile în care în ultima perioadă presa din Vest a făcut o serie de speculații.

„Sunt semne încurajatoare în ceea ce privește starea lui Michael. Ne rugăm zi de zi să vedem asemenea ameliorări. S-a scris mult pe marginea acestui subiect în ultimele luni și pot să vă spun că cele mai multe dintre știri nu aveau un fundament real. Sperăm ca în fiecare zi să vedem progrese în ceea ce îl privește", a spus Brawn, citat de BBC.

Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial de Formula 1, pe atunci în vârstă de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap în urma unei căzături la schi, la Meribel (în Alpii francezi), care l-a ținut într-o comă profundă timp de multe luni.

Tratat timp de cinci luni la spitalul din Grenoble, apoi la Lausanne, Schumacher își continuă convalescența la Gland, în Elveția, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman.

Cum se Conduce .... :) Invatati :D

Posted by Pe Barosaneala on Wednesday, March 16, 2016

Inconștiență pe o autostradă din România. Imagini revoltătoare cu un șofer care s-a filmat în timp ce conducea mașina de pe locul din dreapta volanului


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews