ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta mare campioană la gimnastică Simona Amânar Tabără (37 de ani) a născut vineri, la maternitatea Odobescu, din Timișoara, un băiețel în greutate de 3,6 kg.

Cel de-al treilea copil al soților Cosmin și Simona Tabără s-a născut prin cezariană, la fel ca ceilalți doi frați ai săi, Alexandru Iosif, de 14 ani, și Ștefania Teodora, care împlinește 4 ani, în ziua de 15 noiembrie.

Noul membru al familiei Tabără va purta numele Tudor. ”Atât mama, cât și noul născut se simt foarte bine. Simona mi-a spus, înainte de operația de cazariană, că are emoții mai mari decât avea în concursurile olimpice de gimnastică”, a declarat, pentru cotidianul.ro, dr. Dorin Grigoraș, cel care a efectuat toate cele trei operații de cezariană prin care au venit pe lume copiii familiei Tabără.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews