ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pilotul american Nicky Hayden, fost campion mondial de MotoGP, rănit grav săptămâna trecută de o mașină în timp ce se plimba pe bicicletă, a încetat din viață, au anunțat luni reprezentanți ai spitalului din Cesena unde fusese internat, scrie DPA.

„Medicii au constatat decesul pacientului”, se arată într-o declarație a reprezentanților spitalului Bufalini din Cesena.

Hayden fusese internat miercurea trecută, după accidentul suferit, cu „leziuni cerebrale grave" și se zbătea între viață și moarte, conform medicilor.

Starea pacientului „rămâne extrem de critică", anunța la momentul respectiv clinica italiană într-un comunicat, evocând „un politraumatism grav, care i-a provocat leziuni cerebrale grave".

Nicky Hayden concura de doi ani pentru echipa de superbike Honda.

Miercuri, 17 mai, Hayden se plimba cu bicicleta pe șoseaua care leagă localitățile Tavoleto și Riccione, în sudul stațiunii balneare Rimini, în momentul în care a fost lovit în plin de o mașină, în circumstanțe încă neelucidate.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews