Echipele românești care participă în cupele europene și-au aflat viitori adversari din competițiile continentale.

Dacă va trece de dubla cu Malmo, CFR Cluj, campioana României se poate întâlni în turul III al preliminariilor Champions League cu Ludogoreț, campioana Bulgariei, dacă aceasta o va învinge pe MOL Vidi. Partidele din turul III au loc pe 7/8 august, iar returul pe 14 august.

Dacă trece de Malmo și Ludogoreț/Vidi, CFR va mai juca un meci, în play-off-ul Champions League, pentru a se califica în grupe.

Dacă va pierde cu Malmo, CFR Cluj va juca în turul III din preliminariile Europa League, cu învingătoarea meciului Sutjeska (Muntenegru) - Alașkert (Armenia).

În turul III al preliminariilor, FCSB, dacă va trece de Rudar Velenje, va juca împotriva câștigătoarei partidei Hajduk Split (Croația) - PFC Slavia Sofia (Bulgaria).

U Craiova se va duela în turul III al preliminariilor Europa League cu echipa care va câștiga meciul RB Leipzig (Germania) - BK Hacken

Dacă îi va elimina pe olandezii de la Vitesse, Viitorul va întâlni în turul III pe pierzătoarea meciului PAOK Salonic (Grecia) - Basel (Elveția).

Dacă vor câștiga meciurile din turul III, cele trei formații românești trebuie să mai treacă treacă un tur preliminar pentru a ajunge în grupele Europa League.

CALENDAR EUROPA LEAGUE
Turul II: 26 iulie /2 august
Turul III: 9 /16 august
Play-off: 23 și 30 august

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews