Clubul englez Manchester City a stârnit supărarea propriilor suporteri după ce și-a pus steagul activiștilor LGBT pe profilul paginii de Facebook a echipei, informează presa italiană.

Mai precis, Manchester City a promovat festivalul homosexualilor ce a avut loc în oraș în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Reacția suporterilor englezi - dar nu numai, a fost fără echivoc: în timp ce câteva ore, câteva mii de persoane și-au retras like-urile de pe pagină, precizează Itasportpress.

Alții nu s-au limitat doar la atât. Mai mulți fani au scris comentarii negative la adresa celor de la City: Cel mai apreciat comentariu la această fotografie este sugestiv. „Dumnezeu pe Adam și Eva, nu pe Adam și Steve”, a strâns peste 17.000 de like-uri. Un alt comentariu, care a adunat peste 8.000 de aprecieri sună astfel: `„La revedere Manchester City. Migrez la Liverpool”.

Nu este prima oară când fanii din Anglia se manifestă negativ la adresa cluburilor sau autorităților sportive care au „adoptat” cauza homosexualității. În 2016, același lucru l-a pățit și Manchester United.
 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews