Moartea  subită a fostului sportiv, Ilie Balaci a șocat o țară întreagă.  Apropiați ai renumitului sportiv, oferă declarații amănunțite despre ultimele sale clipe în viață, informează Adevărul.ro.

Un fost coleg de al lui Ilie Balaci, Aurică Beldeanu a transmis faptul  că Balaci a petrecut în club până la ora 4:00 dimineața, înainte de a muri, și că a dormit doar 4 ore.  Surse apropiate ale familiei lui Balaci, susțin că decesul acestuia  ar fi pornit  de la o durere în gât, pe care a anunțat-o telefonic,  în jurul orei 9:30, Luminiței Cioroianu, medic și prieten apropiat. Pe parcursul discuției, Luminița Cioroianu a sesizat că starea lui este una gravă, deoarece marele sportiv își schimbase vocea. Aceasta a decis atunci, să se deplaseze fața locului, împreună cu ceilalți colegi, care i-au acordat servicii de prim-ajutor, inclusiv manevre de resuscitare. Eforturile au fost în zadar, timp de o oră și jumătate, deoarece nu s-a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.  Potrivit altor surse,  Balaci a avut o inflamație puternică a gâtului, care nu a permis medicilor să-l intubeze.

 La apartamentul din Craiova, unde se află trupul lui Ilie Balâci, au sosit mai mulți fotbaliști, dar și soția lui, care se declară profund îndurerată: ”Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”, a spus soția lui Ilie Balaci, cu lacrimi în ochi, când a ajuns la blocul în care a murit soțul ei.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews