Slovenul Aleksander Ceferin este începând de miercuri noul președinte al UEFA.

Acesta a fost ales în cadrul Congresului forului continental de la Atena.

Slovenul a primit 42 de voturi, iar adversarul său, Michael van Praag, președintele Federației olandeze de fotbal a beneficiat de 13 voturi, scrie Agerpres.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a luat parte la reuniune împreună cu secretarul general Radu Vișan, oferindu-i votul său lui Ceferin.

Ceferin îi ia locul la cârma forului internațioanl lui Michel Platini care a fost suspendat din toate activitățile fotbalistice pentru patru ani.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews