Fostul căpitan al lui Dinamo și al echipei naționale, Cornel Dinu, a comentat numirea antrenorului neamț Christoph Daum la cârma selecționatei României.

"Daum e un tip controversat, cu o anumită carte de vizită. E greu pentru un antrenor străin să înțeleagă ce se întâmplă în fotbalul românesc. Părerea mea e că va fi foarte greu, aproape imposibil să reușească o calificare la Mondial. El e un antrenor de echipe de club", a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Cornel Dinu a spus că Daum nu cunoaște fotbalul românesc.

"Nu poate fi niciodată la nivelul lui Mircea Lucescu. Mircea e un om cult din toate punctele de vedere, ca să nu mai spunem de rezultate. Iar ceea ce e un mare avantaj față de agest băiat venit din Germania, care are o față de Fuhrer tăvălit după ce explodează grenada și se varsă benzina peste el, e că Mircea cunoaște realitatea fotbalului românesc, halul în care am ajuns. Va fi foarte greu să formeze o echipă competitivă la echipa națională a României", a conchis Dinu.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews