Bulgaria este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pentru români. Din păcate, țara aflată la sud de Dunăre nu este sigură, cetățenii străini fiind victimele preferate ale bandelor de tâlhari.

Zoltan Ritli, fost jucător al Stelei, a rămas fără mașină chiar din a doua zi a sejurului din Bulgaria. Fostul portar s-a cazat miercuri la Hotelul Avalon din Sunny Beach, iar joi dimineață a constat că i-a fost furată mașina chiar din parcarea cu plată a hotelului.

Zoltan Ritli a anunțat Poliția și Ambasada României la Sofia, dar a rămas stupefiat să constate că hotelul nu vrea să le dea polițiștilor înregistrările video ale camerelor de supraveghere, pe motiv că ar fi căzut internetul chiar în momentul producerii furtului. Astfel a apărut bănuiala că hoții ar fi pe o mână cu angajați ai hotelului.

Sătmăreanul și-a angajat un avocat și a primit și asistență juridică din partea Consultatului României de la Varna. El este acum decis să dea în judecată hotelul unde s-a cazat, mai ales că a plătit pentru ceea ce trebuia să fie”parcare păzită”.

Zoltan Ritli, 48 de ani, a evoluat în carieră la Inter Sibiu, U Cluj sau Steaua, cu echipa din Ghencea câștigând doup titluri și două cupe ale României.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews