Bulgaria este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pentru români. Din păcate, țara aflată la sud de Dunăre nu este sigură, cetățenii străini fiind victimele preferate ale bandelor de tâlhari.

Zoltan Ritli, fost jucător al Stelei, a rămas fără mașină chiar din a doua zi a sejurului din Bulgaria. Fostul portar s-a cazat miercuri la Hotelul Avalon din Sunny Beach, iar joi dimineață a constat că i-a fost furată mașina chiar din parcarea cu plată a hotelului.

Zoltan Ritli a anunțat Poliția și Ambasada României la Sofia, dar a rămas stupefiat să constate că hotelul nu vrea să le dea polițiștilor înregistrările video ale camerelor de supraveghere, pe motiv că ar fi căzut internetul chiar în momentul producerii furtului. Astfel a apărut bănuiala că hoții ar fi pe o mână cu angajați ai hotelului.

Sătmăreanul și-a angajat un avocat și a primit și asistență juridică din partea Consultatului României de la Varna. El este acum decis să dea în judecată hotelul unde s-a cazat, mai ales că a plătit pentru ceea ce trebuia să fie”parcare păzită”.

Zoltan Ritli, 48 de ani, a evoluat în carieră la Inter Sibiu, U Cluj sau Steaua, cu echipa din Ghencea câștigând doup titluri și două cupe ale României.