Tehnicianul Cosmin Olăroiu asigură gratis câte 100 de porții de mâncare în fiecare zi medicilor de la spitalul "Victor Babeș" din București, iar acest lucru a fost anunțat de managerul spitalului, doctorul Emilian Imbri, scrie Digisport.
 
„Primăria Capitalei a pus la dispoziția spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg și rămân peste noapte. Dimineața și seara ei mănâncă la hotel. Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cum ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie", a spus doctorul Imbri pentru România TV.

Alături de dumnealui au mai venit și alte persoane să ne sponsorizeze, a mai precizat doctoral Imbri.

În altă ordine de idei, Gigi Becali așteaptă o listă cu ceea ce au nevoie cei de la spitale și face un apel la toți oamenii cu bani din România. Domnia sa a donat deja o sumă consistentă pentru „Matei Balș”.

„Pe lângă cei 50.000 de euro pe care îi pun la bătaie i-am pus pe cei de la spitale să îmi mai facă o listă cu tot ce le trebuie.

Știu că doctorii se află în prima linie, dar trebuie să fie și ei ajutați de cei care au bani din România”, a spus Becali pentru Prosport.

Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat că a cerut startul producției de măști și halate la o celebră fabrică din România.

„Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi.

Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a mai spus Becali.