Cristiano Ronaldo a câștigat Balonul de Aur din 2016, devansându-i pe Leo Messi și Antoine Griezmann. Starul portughez, care a câștigat Liga Campionilor cu Real și Euro 2016 cu naționala țării sale, a ajuns la al patrulea trofeu al carierei, după cele din 2008, 2013 și 2014.

"Este o mare onoare să câștig din nou Balonul de Aur. Emoția este mare. Visul mi s-a îndeplinit, este a patra oară când am câștigat acest premiu și sunt foarte fericit. Dedic acest trofeu colegilor de la Real Madrid și celor de la naționala Portugaliei. Este uimitor să primesc din nou această distincție", a spus Cristiano Ronaldo

Mama sa a vrut să-l avorteze

Mama superstarului Cristiano Ronaldo a făcut o dezvăluire cutremurătoare: atunci când era însărcinată cu jucătorul lui Real Madrid s-a gândit serios la avort.

Dolores Aveiro a mărturisit în cartea autobiografică că a fost la un pas de a-l avorta pe Cristiano Ronaldo, doar medicul ei reușind s-o facă să se răzgândească.

"Am vrut să avortez, dar doctorul nu a fost de acord cu această decizie", a scris mama lui Ronaldo, care și după refuzul medicului a încercat să își provoace un avort spontan, consumând băuturi alcoolice și făcând efort fizic în exces.

"Nu voiam să duc la capăt sarcina, așa că am decis să beau bere neagră până când corpul meu nu ar mai fi putut suporta. Dar nu a avut efect și sarcina a decurs bine și s-a născut Cristiano. Acum sunt fericită că lucrurile nu au ieșit cum voiam. E și un sfat pe care aș vrea să-l dau femeilor din lumea întreagă: nu faceți avort! Nici nu știți câtă bucurie v-ar putea aduce copilul pe care, poate, într-un anumit moment nu-l doriți...", a spus Dolores.

Dolores își dorea să divorțeze pentru că soțul ei avea mari probleme cu alcoolul și credea că nu îi va putea oferi nimic copilului. Ea a precizat chiar că Ronaldo i-a înțeles decizia, atunci când a aflat.

"Mi-a spus, după ce a aflat: Uite, tu voiai să avortezi și acum eu sunt cel care se ocupă de casă!"
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews