Portugalia a devenit pentru prima dată în istorie campioană a Europei după ce a învins în finală țara gazdă, Franța.

Starul portughezilor, Cristiano Ronaldo, a ieșit în lacrimi din teren după ce a fost faultat la mijlocul primei reprize de către Payet.

Fotbalistul lui Real Madrid a fost extrem de dezamăgit de faptul că nu a mai putut continua jocul și a fost nevoit să stea pe bancă și să le ofere indicații tactice coechipierilor.

După cele 90 de minute din timpul de joc, Ronaldo le-a dat sfaturi colegilor, trimițându-i aproape de trofeul mult visat.

Imediat după fluierul final, Ronaldo s-a exteriorizat, bucuria evidentă fiind pe măsura, tocmai câștigase primul trofeu important la echipa națională a țării sale.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews