După ce pe 30 noiembrie i-a învins cu 3-1 în campionat, "câinii roșii" s-au impus, joi seară, mai clar, cu 4-1 în turul semifinalelor Cupei Ligii. Acesta a fost al 9-lea meci consecutiv în care Dinamo nu pierde în fața rivalilor.

Dinamo a deschis scorul în meciul de joi seară prin May Mahlangu în minutul 19 al întâlnirii și au majorat avantajul în minutul 65 prin Dan Nistor. Steliștii au redus din diferență în minutul 78 prin Aganovic, dar la doar un minut depărtare Dinamo a marcat din nou, de aceasta dată prin Valentin Lazăr. Ultimul gol al partidei a fost marcat în minutul 90 de către Dorin Rotariu.

Cu această victorie Dinamo devine favorită pentru calificarea mai departe în finala Cupei Ligii, returul pe terenul Stelei urmând să aibă loc pe 2 martie.

În celălalt meci din semifinalele Cupei Ligii, ACS Poli Timișoara s-a impus, miercuri seară, cu 4-2 pe terenul celor de la ASA Tg. Mureș.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews