Fiecare jucător al lui Dinamo ar urmă să încaseze câte 2.000 de euro dacă formația lui Ioan Andone va ieși victorioasă în meciul din această seară de la ora 21 anunță Digi Sport citat de gsp.ro. 

Conducătorii lui Dinamo ar dori în acest fel să stimuleze echipa pentru a menține startul bun reușit în acest campionat, profitând de o eventuală cădere de moral a Stelei după înfrângerea la scor cu Manchester City.

Statistică nu e de partea trupei din "Ștefan cel Mare", această nereușind vreodată să câștige în fața Stelei, pe Arena Națională, arată gsp.ro. La capitolul meciurilor directe lucrurile sunt mai echilibrate, din 164 de jocuri Steaua a câștigat 57 iar alb-roșii au ieșit învingători de 55 de ori.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews