Antrenorul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat după meciul pierdut contra Albaniei că este o performanță calificarea la Euro 2016.

"A fost o performanță că am fost aici. Am făcut tot ce ne-a stat în putință să câștigăm, dar atât am putut. Am început bine jocu, 30 de minute am dominat, dar a venit o eroare și am primit gol", a declarat selecționerul.

Întrebat dacă aceasta este cea mai slabă națională a României din ultimii ani, Iordănescu și-a apărat jucătorii.

"Trebuie să luăm jucătorii așa cum sunt, cu problemele lor. Opt dintre ei nu au contract în acest moment, nu au un viitor sigur. Iar în fotbal contează cel mai mult prezentul", a spus tehnicianul.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews