Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la conducerea Federației Române de Fotbal după ce i-a învins la voturi pe Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan.

După ce s-a anunțat că Burleanu a obținut un număr suficient pentru un nou mandat, președintele FRF s-a îndreptat către locul unde se aflau Ionuț Lupescu și Mircea Lucescu pentru a-i saluta. Luat prin surprindere, Kaiserul a întins mâna în timp ce se ridica. Imaginile surprinde de camerele video au surprind acest moment.

Și fotografii au imortalizat gestul, doar că a fost prezentat diferit. 

Gazeta Sporturilor a ilustrat imaginea cu textul „PLECĂCIUNEA ÎNVINSULUI. Lupescu îl felicită pe Burleanu pentru noul mandat la FRF, sub privirile lui Lucescu”. Pentru cei care nu au văzut imaginile video, fotografia prezentată îi putea duce în eroare.

Imaginea a fost folosită și de fanii lui Burleanu, printre care s-a aflat și Adrian Mutu, care au folosit imaginea pentru a se amuza.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews